Telefon: 0709-212122
      Mail: info@syrsa.se
In English »
Auf Deutsch »
 
Aktuellt
Syrsa utvecklar Malmö Stadsteaters ledarskap. 
Läs mer » 
"Morgondagens medarbetare kommer kräva ett
coachande ledarskap - på riktigt!
Läs mer »

”Att vara ledare utan att inneha postionen som chef är en utmaning, oavsett vilken expertis du besitter inom ditt fackområde. För att hantera rollen som ledare och utvecklas behöver du en grundläggande förståelse för ledarskapet och verktygslåda. Då är dina möjligheter att lyckas och att trivas i rollen så mycket större!”


Utbildningen innehåller konkreta verktyg och tips för hur du kan utöva ett tydligt ledarskap, trots att du inte har en position som chef. Du har en ledarroll som t.ex. projektledare, teamledare, gruppledare eller annan form av ledarroll. Du får lära dig grunderna i kommunikation. Du får också grundläggande kunskaper i ett coachande förhållningssätt, att lyssna aktivt, ta och ge feedback, delegering och hur du arbetar med motivation. Likaså får du insikt i ledarskapets förutsättningar och hur du kan utveckla såväl ditt ledarskap som gruppen du leder.
 
Utbildningsdagarna består av korta teoripass varvat med praktiska övningar som kopplats direkt till arbete. Du får arbeta konkret med egna exempel från din vardag. 

 

Syrsa genomför utbildningen för Kommunförbundet Skåne och därigenom kan vi erbjuda dig ett mycket förmånligt pris. Utbildningen är generell och riktar sig till de som har en ledarroll, men inte är chef, inom såväl inom kommunala som privata sektorn. För nästa start kontakta Syrsa nedan!

 


Att leda utan att vara chef –  jag är intresserad av utbildningen Ny som ledare!

Utbildningsinnehåll och pris - PDF

Att vara ledare/chef är ett helt nytt jobb - skaffa dig en verktygslåda för jobbet!
Copyright © Syrsa
Telefon: 0709-212122                Mail: info@syrsa.se
Release Your Potential!