Telefon: 0709-212122
      Mail: info@syrsa.se
In English »
Auf Deutsch »
 
Aktuellt
Syrsa utvecklar Malmö Stadsteaters ledarskap. 
Läs mer » 
"Morgondagens medarbetare kommer kräva ett
coachande ledarskap - på riktigt!
Läs mer »

”Föreläsare inspirerar, skakar om och hjälper dig framföra ett budskap. Moderatorn gör ditt "event" framgångsrikt och du kan fokusera på ditt. Syrsa hjälper dig med båda delar”


För att utvecklas, skaka om, lyfta blicken eller att få bekräftat och förstärkt strategier, nya grepp eller en ny riktning behövs det oftast inspiration utifrån. Då kan en föreläsare vara den som kompletterar, förstärker och stöttar det budskap som företaget vill förmedla till medarbetare eller ledningsgruppen.
 
När ett företag arrangerar en konferens, kundevent eller en kick-off har ofta ledning och personal fullt upp med den dagliga verksamheten och planeringen av innehållet och aktiviteter. För att få full effekt av arrangemanget kan en moderator vara till stor hjälp att göra dagen/dagarna till mer professionella och få programmet att flyta bra.
 
Syrsa tillsammans med en av våra samarbetspartners, KonferensBolaget, har lång erfarenhet av att hitta rätt föreläsare/moderator för våra kunder. Oavsett det gäller en konferens, kundevent, en kick-off eller ett ledningsgruppsmöte. Syrsa tar gärna fram förslag till er – det kostar ingenting!
Föreläsaren förstärker ditt budskap, moderatorn gör ditt "event" framgångsrikt!
Copyright © Syrsa
Telefon: 0709-212122                Mail: info@syrsa.se
Release Your Potential!