Telefon: 0709-212122
      Mail: info@syrsa.se
In English »
Auf Deutsch »
 
Aktuellt
Syrsa utvecklar Malmö Stadsteaters ledarskap. 
Läs mer » 
"Morgondagens medarbetare kommer kräva ett
coachande ledarskap - på riktigt!
Läs mer »
Aktuellt
"Målet för Malmö Stadsteaters tekniska sektion är att stärka teamledarrollen och medarbetarskapet"

Malmö Stadsteater är en av Sveriges ledande stadsteatrar och sätter upp cirka femton produktioner per år. Repertoaren både speglar det nya Malmö och håller de klassiska mästerverken levande. Teatern vi  engagera, underhålla och beröra alla Malmöbor.  Malmö Stadsteater har tre scener till sitt förfogande -Hipp, Intiman och Studion.

 

Den Tekniska sektionen leda av Maria Månsson och består av fem avdelningar med ca 30 medarbetare - Scen, Kostym, Mask, Fastighet och Lokalvård. I varje uppsättning fungerar regissören som projektledare som skall hålla ihop såväl skådespelare som övriga involverade i uppsättningen. Tekniska sektionen utser alltid en sk. teamledare som blir ansvarig för alla delarna som den tekniska sektionen gör i en uppsättning. Teamledarrollen fördelas mellan medarbetarna vilket innebär att de i en uppsättning fungerar som teamledare (generalist) medan de i parallell pågående uppsättningar fungerar som medarbetare med specialistkunskaper i sitt gebit.

 

Det är just det ledarskapet och medarbetarskapet som Syrsa skall arbeta med under programmet som pågår hela hösten. Programmet är ett samarbete med StageVision som har lång erfarenhet av tekniska utbildningar inom kulturvärlden i Sverige. Vi kommer att ha Garudas Fokusprofil som en bas för självinsikt och förståelse för hur gruppen fungerar tillsammans. Därpå kommer vi att jobba med ett coachande ledarskap, kommunikation, feedback, mm.

 

Målet är att stärka  teamledarrollen och utveckla medarbetarskapet. 

Copyright © Syrsa
Telefon: 0709-212122                Mail: info@syrsa.se
Release Your Potential!