Telefon: 0709-212122
      Mail: info@syrsa.se
In English »
Auf Deutsch »
 
Aktuellt
Syrsa utvecklar Malmö Stadsteaters ledarskap. 
Läs mer » 
"Morgondagens medarbetare kommer kräva ett
coachande ledarskap - på riktigt!
Läs mer »

”De flesta säljchefer rekryteras för att de är framgångsrika säljare. Som chef skall du verka genom andra – en helt ny utmaning som kräver ett nytt sätt att arbeta och tänka för att nå framgång”

 

Du vet vad som krävs av en säljare – men vad krävs det av dig som chef? Du kanske vill vara en i ”gänget” och du har kanske fortfarande egna kunder. Samtidigt är du företagets representant och sitter i ledningsgruppen. Du måste vara strategisk i ditt sätta att tänka, men också klart operativ ansvarig för målstyrning, sambesök, säljmöten, mm.


Då kan det vara oerhört värdefullt att ha en coach som lyssnar och ser dig, som utmanar dig och hjälper dig att sätta mål, planera så du levererar det som krävs. Helt enkelt att hitta ett nytt sätt att arbeta och tänka för att verka genom andra. Då kan gå hem på kvällen och vara fullt närvarande i privatlivet.

 

Kanske står du inför större förändringar som kräver mycket energi av dig. Det kan vara omorganisationer, personalneddragningar, förändrade strategier, nylansering, kick-off, ökad budget och krav på att öka aktivitetsnivån på säljkåren. Arbete som kan vara betungande att dra själv, avgörande för din egen framgång och utveckling och av största vikt för företaget att det lyckas.

 

En coach vara ditt ”verktyg” för att nå framgång!


Säljchefscoaching – Jag vill veta mer!

Säljchefscoachen hjälper dig att
växa med dina nya utmaningar!
Copyright © Syrsa
Telefon: 0709-212122                Mail: info@syrsa.se
Release Your Potential!